Wie ik ben ?

Ik ben Rudy Lefèvre.

Ik woon in Vlaams-Brabant. Ik fiets, ik loop, ik hou van muziek en ik heb een zwak voor Franquin. Wil je meer van me weten, dan kan je op Linkedin terecht, of me volgen via Twitter. Facebook hou ik privé voor nauwe vrienden en naaste familie.

Sedert 1989 heb ik mijn stek bij AVEVE (toch al best lang, niet?) en ‘k heb in die meer dan 20 jaar vele verschillende dingen mogen en kunnen doen : ‘kind van mijn tijd’ en ‘kind van mijn bedrijf’. Ik hou van AVEVE en ik hou van mijn werk. Sedert 2003 is mij de leiding over de divisie AVEVE Retail toevertrouwd : 250 winkels waarvan 50 winkels in eigen beheer en 200 winkels bij zelfstandige franchisenemers. Hmmm ….. ‘retail’ :  boeiend en groeiend!

Het wordt nog beter : mij valt de eer te beurt om samen te werken met 7 sublieme managers/team-leden, met 300 prachtige mensen in de divisie AVEVE Retail en met 200 bruisende zelfstandige ondernemers en hun gezin. Alle 1.600 medewerkers van de Groep AVEVE zijn ‘mijn familie’.

Waar gaat het allemaal om? Zelf wil ik ‘aan iets bouwen dat zichtbaar is als ik over mijn schouder terugkijk’ en als het even kan in een omgeving waar zowel anderen als ik zich gelukkig voelen als ‘gerespecteerd individu’. Samengevat : ik geloof in de kracht van mensen. Het is mijn overtuiging dat  bedrijven enkel uit mensen bestaan, en bijgevolg de resultaten van die bedrijven in hoofdzaak mensgebonden zijn. “Veel van mijn tijd in mensen en relaties  investeren” lijkt mijn belangrijkste opdracht, vind je ook niet?

Rudy Lefèvre, at your service!

Advertenties

6 reacties op “Wie ik ben ?

  1. Dag Rudy, het lijkt mij enorm tof om bij u te komen werken. Daarom vraag ik als bijna vijftiger, hoe begin daar aan? Mvg. Carlos

  2. Rudy, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om informatie over Toodledo uit te werken en op het internet te plaatsen. Als ‘mogelijk’ gebruiker ben ik hiermee zeer in mijn sas. Als GTD fan krijg ik zodoende een indruk over de mogelijkheden. Met groeten, Piet Hein

    • Hoi. Thx. Binnen het team gebruiken wij Toodledo nogal vaak. Al eens gegoogled op ‘kantoor in je tas’ : ook daar veel GTD-spirit te vinden. PS : de pagina en de blog wordt nog maar weinig ge-update. Binnenkort wordt de blog vervangen door een andere. R.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s